Naš slovenski klicni center ni dosegljiv, pišite nam e-mail.

On-line plačilo z bančno kartico

Za našo spletno trgovino Borgun in B-Payment Zrt. zagotavljata možnost sprejemanje kartice, po varnem sistemu sprejemanja kartice uporabno po SSL protokolu. Pri plačilu z bančno kartico Vas premestimo na plačilno stran Borgun, tako je plačilo upravljivo neposredno na Borgun-u, ki dela na strani mednarodnega sklada s pravili in predpisi kreditne kartice, in ne na strani spletne trgovine.

Spletna trgovina Vašo kartico-, oziroma podatke računa, številko, datum veljavnosti ki stojijo za njim, ni v posestu v nobeni obliki, vpogled vanjo ne prejema. 

Prosimo, pripravite vašo kartico! Za plačilo z bančno karico boste potrebovali naslednje podatke:

Številka kartice (najdete jo na sprednji strani z feliefom ali s tiskom, od 13- do 19 mestna številka)

Datum veljavnosti (najdete ga na sprednji strani z reliefom, ali s tiskom v obliki številki mm/ll)

Koda veljavnosti (najdete jo na hrbtni strani kartice pri panelu za podpis zadnja 3 mestna številka {CVV2, ali CVC2}. V primeru, če na vaši kartici ne nastopajo taka koda, na strani za plačilo ustrezno polje pustite prazno!)

V naši trgovini lahko plačate s naslednjimi tipi kartice:

MasterCard (reliefna)

Visa (reliefna)

Electron (ni reliefna) Pri teh karticah odloča banka, če dovoli kartico za spletno uporabo. V primeru, če je vaša banka dovolila kartico Electron uporabo kartice na spletu, potem s kartico lahko plačate v spletni trgovini. Za podrobne informacije, prosimo obrnite se na vašo banko, ki je izstavila kartico! 

Maestro Na spletni strani Borgun vsaka banka, ki je izdala Maestro kartico, je lahko sprejemljiva. Pogoji sprejemanj, da tudi vaša banka podpira kartico Maestro za uporabo transakcije e-commerce-a. Prosimo stopite v kontakt z vašo banko!


Podatki kartice (številka kartice, datum veljavnosti, koda valdacije) še naprej morate dati na površini plačila Borgun-a.  Nato vas Banka avtomatično preusmerja na stran banke, ki je izdala kartico, kjer morate dokončati postopek identifikacije. Po uspešni identifikaciji se transakcija plačila nadaljuje, prejeli boste obvestilo o uspehu transakcije, in vas preusmerijo nazaj na površino spletne trgovine. V primer, če ne morate opravljati identifikacijo, transakcija se zaključuje neupešno.