Naš slovenski klicni center ni dosegljiv, pišite nam e-mail.

Varno nakupovanje

Mnogi, spletno nakupovanje še vedno obravnavajo kot tabu, ne želijo dati svojih osebnih podatkov, naslova, telefonske številke zaradi možnst zlorabe, ali strahu. 

 

V Petissimo-ju lahko 100% zaupate!


Podjetje Petissimo Kft. (prej Webkutya Kft.) je prisoten na trgu od leta 2006, ukvarja se s hrano hišnih živali. Podjetje je na spletu vodilno, več kot 25.000 zadovoljnih kupcev zagotavljajo, da tudi vi na spletu, od nas lahko brez tveganj udobno in varno kupujete.

 

  

 

Uporabljamo 256 bites SSL šifriranje!

Pri nas ni samo plačilo z bančno kartico to, kar je varno! Pri Petissimo-ju je celi nakupovalni proces (registracija, vpis osebnih podatkov, vstop, itn.) poteka po varnem kanalu. Ni se vam treba bati tega, da bo nekdo v javni kavarni ukradel vaše podatke! Naš certifikat je izdal podjetje NetLock Kft. 

 

 

 

Varno plačilo z bančno kartico

Premislek naročene izdelke takoj po naročiu, lahko izplačate z bačno katrico. Varno plačilo z bančno kartico jamči Borgun. Uporabite lahko MasterCard, VISA, VISA Electron, American Express, kartico Maestro - to samo v tem primeru, če je izdana banka odobrila - ter webkartico za spletno uporabo. Vaši podatki bodo popolnoma varni ves čas, ker plačilo poteka na šifrirani strani Borgun-a. Vaše podatke kartice ravna samo izključno Borgun na plačilni strani s 128 bites-nim SSL šifriranjem, naša spletna trgovina bo obveščena samo o rezultatu transakcije. Po zaključku nakupovanj vam po e-mali pošljemo potrdilo o rezultatu plačila, oziroma vam pošljemo takoimenovano identifikacijo transakcije - ta številka identificira vaši banki plačilo z bančno kartico. 

Več informacij o plačilu z bančno kartico tukaj si lahko preberete!

 

Varovanje osebnih podatkov

Pri nas dane osebnih podatkov (tudi takrat, če niste registrirani) nikoli, v nobenem primeru ne bomo predali tretji osebi. Rešitve visoke stopnje varovanje podatkov jamčijo, da nepooblaščeni ne dostopajo do podatkov naših strank.

V primeru, če imate vprašanje, ali pripombo, prosimo obrnite se na naš klicni center!