NOVOSTI

 

SUHA PASJA HRANA GOOOD

"Poskrbeti želimo, da bo vaš štirinožni najboljši prijatelj imel primerno prehrano, tako da bo vedno srečen in zdrav. To pomeni, da so naši izdelki narejeni iz kombinacije beljakovin in rastlinskih sestavin, ne vsebujejo zrn in nimajo konzervansov, umetnih arom ali barvil. Menimo, da hranjenje psa z zdravo in kakovostno hrano ne sme škodovati dobremu počutju živali ali okolju; to je v središču vsega, kar počnemo. Za vašega psa. Za naš planet."

Več izdelkov >>

SUHA IN MOKRA HRANA ZA PSE IN MAČKE ZEALANDIA

"Poimenovani smo po 8. celini Zelandija, ki zajema Novo Zelandijo in okoliške oceane. Predstavlja eno od purističnih okolij na zemlji z globokim morjem in rodovitno zemljo. Naš cilj je poučiti o pomembni povezavi med okoljem, etičnimi praksami kmetovanja in posledično prehrano, ki je na voljo vašim hišnim ljubljenčkom."

Več izdelkov >>

SUHA IN MOKRA HRANA ZA PSE IN MAČKE TUNDRA DOG IN TUNDRA CAT

"Hrana za hišne ljubljenčke Tundra je namenjena zdravju vaše živali z visokokakovostnimi sestavinami in uravnoteženo sestavo. Večino ponudbe Tundra dobavlja Elmira Pet Products Ltd. - 100% kanadsko, neodvisno in zasebno organizirano podjetje z več kot 25-letnimi izkušnjami na področju razvoja in proizvodnje hrane za hišne živali. Suha hrana za pse in mačke SuperPremium se proizvaja v Elmiri v državi Ontario v Kanadi in je na voljo v več kot 25 državah po vsem svetu. Tundra je bila razvita leta 2013 z namenom izdelati čim bolj izvirno prehrano s čim več svežimi sestavinami."

Več izdelkov >>

MOKRA MAČJA HRANA MAC'S

"Mi v podjetju MAC imamo več kot 25 let izkušenj z razvojem super premium hrane za hišne ljubljenčke. Pomembno nam je, da vašemu dragemu od rojstva do starosti zagotovimo hrano, ki ga naredi zdravega in srečnejšega. To pomeni, da svoje izdelke nenehno razvijamo in nenehno preverjamo, ali so v prehranski fiziologiji najsodobnejši.
Za vzor izdelkov smo vzeli naravo. Za nas sta še posebej pomembni uporaba surovin za prehrano in velik delež mesa. Funkcionalne sestavine, kot so z. B. Brokoli, korenje, špinača, ingver, borovnice, brusnice, šipki, grah in ognjiči spodbujajo zdravje vašega psa in povečujejo njegovo dobro počutje."

Več izdelkov >>

IZOTONIČNE PIJAČE ZA HIŠNE LJUBLJENČKE

"Izotonične beljakovinske pijače, ki vsebuje aminokisline, prebiotike, minerale, ione v obliki uravnoteženih elektrolitov za vsakodnevno uživanje."

Več izdelkov >>

IZDELKI BIOGANCE ZA HIŠNE LJUBLJENČKE

"Vitalizirajoča prehranska dopolnila za pse in mačke"

Več izdelkov >>