NOVOSTI

 

Suha hrana Nutro za pse

"Bili smo na poti do čiste hrane za hišne živali kot pionirja naravne hrane za hišne živali. Čeprav smo nedavno artikulirali filozofijo NUTRO FEED CLEAN ™, smo vedno verjeli, da mora biti naša hrana naravno hranljiva. V preteklih letih smo se odločili, da nikoli ne dodamo umetnih konzervansov ali okusov in se odločili, da bomo staršem za hišne živali dali izbiro, ko gre za zrnje in piščančje stranske proizvode ali sojine beljakovine."

Več izdelkov >>

Prehranska dopolnila Pedigree

Več izdelkov >>

Mokra hrana Hill's Prescription Diet Stew za pse in mačke

Visokokakovostna mokra hrana Hill's Prescription Diet Stew za hišne ljubljenčke!

Več izdelkov >>

Ferplast izdelki za glodalce

Več izdelkov >>

Eminent visokokakovostna suha hrana za pse in mačke

Uravnotežen recept in visoka izkoriščenost celotne prehrane temelji na dolgoletnih izkušnjah in najnovejših prehranskih ugotovitvah. Skrbno izbrane kakovostne surovine podpirajo zdravje in odlično stanje vašega psa. Brez sojinih in kemičnih barvil. Brez umetnih konzervansov. Samo naravni antioksidanti - ekstrakt rožmarina in vitamin E

Več izdelkov >>

Belcando Mastercraft Fresh suha hrana za pse

Za Belcando Mastercraft uporabljamo samo sveže meso in brez predhodno sušenega mesnega obroka, ki se uporablja tudi za bolj kakovostno suho hrano. Dosegli smo pripravo, ki je bila prej ocenjena kot nemogoča. Z našo posebno nežno tehnologijo Fresh Meat se sveže meso predela neposredno v kroket.

Več izdelkov >>

Belcando Mastercraft Topping preliv za pse

Je Vaš pes pravi gurman in ljubi okus hrustljavih kroketov in kock mehkega mesa v okusni juhi? Potem so naši prelivi prava rešitev. Poskusite sveže goveje meso s puranjim prelivom ali eno od številnih različic.

Več izdelkov >>

Vitakraft prehranska dopolnila za pse in mačke

Več izdelkov >>