NOVOSTI

 

MOKRA HRANA V KONZERVI GOOOD

"Poskrbeti želimo, da bo vaš štirinožni najboljši prijatelj imel primerno prehrano, tako da bo vedno srečen in zdrav. To pomeni, da so naši izdelki narejeni iz kombinacije beljakovin in rastlinskih sestavin, ne vsebujejo zrn in nimajo konzervansov, umetnih arom ali barvil. Menimo, da hranjenje psa z zdravo in kakovostno hrano ne sme škodovati dobremu počutju živali ali okolju; to je v središču vsega, kar počnemo. Za vašega psa. Za naš planet."

Več izdelkov >>

PREHRANSKA DOPOLNILA GIMBI

"Naša motivacija je ustvariti "čarobne trenutke" med ljudmi in hišnimi ljubljenčki. Ta vizija nas žene naprej. Že več kot 50 let smo uspešni strokovnjaki za hišne ljubljenčke, ne samo s prigrizki za pse blagovne znamke GimDog, temveč tudi z prigrizki za mačke GimCat in mačjim leglom znamke Biokat’s. Naši izdelki se prodajajo v več kot 40 državah. Temeljni trgi so Nemčija, Nizozemska in Italija. V nemški specializirani trgovini je H. Gimborn GmbH vodilni na trgu v pomembnih segmentih."

Več izdelkov >>

IZDELKI ZA PSE, MAČKE, GLODALCE IN PTICE FLAMINGO

"Hrana za hišne ljubljenčke Tundra je namenjena zdravju vaše živali z visokokakovostnimi sestavinami in uravnoteženo sestavo. Večino ponudbe Tundra dobavlja Elmira Pet Products Ltd. - 100% kanadsko, neodvisno in zasebno organizirano podjetje z več kot 25-letnimi izkušnjami na področju razvoja in proizvodnje hrane za hišne živali. Suha hrana za pse in mačke SuperPremium se proizvaja v Elmiri v državi Ontario v Kanadi in je na voljo v več kot 25 državah po vsem svetu. Tundra je bila razvita leta 2013 z namenom izdelati čim bolj izvirno prehrano s čim več svežimi sestavinami."

Več izdelkov >>

REŠILNI JOPIC CAMON

"Camon je specializiran za široko paleto izdelkov in rešitev za dobro počutje vaših hišnih ljubljenčkov. Naš glavni namen je pomagati ljubiteljem hišnih ljubljenčkov in poskrbeti za njih ter doseči izjemne rezultate."

Več izdelkov >>