Kdo smo?

PetissimoKdo smo?

Petissimo.si je dinamično-naraščajoča mednarodna spletna trgovina, ki se ukvarja s kakovostno hrano, opremo in dodatke za hišne ljubljenčke. V osrednjeevropski regiji (poleg Slovenije) nudimo lastnikom kakovostno hrano in opremo za pse, mačke, glodalce, ptice in konje tudi v 6 drugih državah (Madžarska, Nemčija, Romunija, Avstrija, Hrvaška in Slovaška).


Kateri so naši cilji?

Podjetje Petissimo je bilo ustanovljeno leta 2006 s ciljem, da je kakovostna hrana za pse udobno dostopna vsem. Vse to seveda po ugodnih cenah, kot tista hrana, ki jo lahko kupite v tradicionalnih trgovinah. Naša ponudba ima svojo garancijo: Samo priznani izdelki visoke kakovosti lahko nastopajo v trgovini, tako naše stranke ne bodo razočarane. Večina izdelkov je na voljo na zalogi in bo odpremljena še isti dan.


Kako dolgo smo prišli in kam gremo?

  

   
2006
ustanovili smo našo prvo spletno trgovino na Madžarskem. Zamisel spletne trgovine je posledica Dezika, boksarskega psička.

·         2009 - razvoj domače e-trgovine na tem področju je bil eksploziven, v kratkem pa je več kot 40 spletnih trgovin začelo prodajati svoje izdelke lastnikom hišnih ljubljenčkov. Vendar pa je Webkutya.hu kmalu lahko vzpenjal iz številnih spletnih trgovin in leta 2009 postal vodilni na trgu!

·         2013 - oddelek za mačke je postal vse bolj vključen v naš promet in novice naše spletne trgovine so presegle naše meje: prejel smo številne poizvedbe sosednjih držav o tem, ali tam lahko dostavimo. Kot rezultat, od leta 2013 delamo pod imenom Petissimo: Petissimo ni samo pes, ampak tudi specialist za izdelke za mačke! Letos smo odprli prvo tujo spletno trgovino - Romunijo.

·         2014 – Avtrija.

·         2016 – Nemčija

·         2017dejavnosti smo začeli v dveh državah: v Sloveniji in na Hrvaškem.

·         2018 – odprli smo našo spletno trgovino na Slovaškem.Zakaj nas kupci izberejo?

Z izjemno storitvijo za stranke lahko hitro in zanesljivo ter osebno služimo našim strankam iz našega skladišča.


Naše vrednosti:

distribucija visoko kakovostnih izdelkov
ugodne cene
široka ponudba
hitra in natančna dostava
storitev za stranke


Kakšne priznanje smo prejeli?

Z enakim veseljem in navdušenjem delamo z začetki, vendar imamo več kot 10 let izkušenj in več kot 20.000 rednih kupcev za našimi spletnimi trgovinami.

Prepoznavanje kupcev je potrjeno tudi z 98% pozitivnimi povratnimi informacijami strank.

Zaradi uspešnih dejavnosti naše matične družbe smo v zadnjih letih prejeli naslednje nagrade:

          Na tekmovanju Trgovina držav 2016 smo v kategoriji Hobi in potrebščine dobili 2 nagrade kakovosti in priljubljenosti. To nagrado smo podelili na podlagi glasovanja in ocene naših kupcev, zato smo zelo ponosni na ekipo Petissimo.

      Spletni trgovec leta 2016, kategorija Mala in srednje velika podjetja 5. mesto

          Na tekmovanju Trgovina držav 2017 smo v kategoriji Hobi in potrebščine dobili 2 nagrade kakovosti in priljubljenosti. To nagrado smo podelili na podlagi glasovanja in ocene naših kupcev, zato smo zelo ponosni na ekipo Petissimo.

   Spletni trgovec leta 2017, kategorija Mala in srednje velika podjetja 2. mesto

 

Katere izdelke nudimo?

Nenehno razširjamo paleto izdelkov, ki trenutno ponujajo skoraj 8000 premijskih hran, dodatkov in oprem. Poleg suhih in mokrih hran in poslastic, smo na voljo našim strankam z vrsto prehranskih dodatkov, prehrambenih dodatkov, opreme in igrač ter izdelkov za nego.

Katere znamke prodajamo?

Trenutno nudimo našim strankam celotno paleto skoraj 120 blagovnih znamk, vključno z:
Royal Canin, Brit, Josera, Happy Dog/Cat, Foresto, Acana, Royal Canin Veterinary, Hill's

Trixie, Eukanuba, Glyco-Flex®, Orijen, Belcando, Frontline, Drontal®, Fit Active, Trovet, Advantix, Scalibor, K9, GF 600, Animonda, Vetri-DMG, Exspot, Kiltix, Julius-K9, Pro Plan

Flatazor, Fypryst, Dog Chow, GIMPET, Chicopee, Profine, Camon, Ecopet, Kennels', N&D

 

 Mednarodne strani:

-          petissimo.hu

-          petissimo.ro

-          petissimo.at

-          petissimo.de

-          petissimo.si

-          petissimo.hr

-          petissimo.sk

V primeru kakršne koli vprašanj, idej, predlogov obrnite se na nas, naši sodelavci vam bodo z veseljem pomagali! Tukaj najdete našo dosegljivost > 

Z lepimi pozdravi,

Ekipa Petissimo