zapri

Kdo smo?

Petissimo

Kdo smo?

Petissimo.hu je dinamično rastoča mednarodna spletna trgovina, ki prodaja kakovostno hrano, opremo in dodatke za ljubljenčke. V evropski regiji (razen Slovenije) nudimo lastnikom hrano in opremo za pse, mačke, glodalce, ptice in konje tudi v 6 drugih držav (Madžarska, Nemčija, Romunija, Avstrija, Hrvaška in Slovaška).

Kateri so naši cilji?

Petissimo je bil ustanovljen leta 2006 s ciljem, da je kakovostna hrana za pse udobno dostopna vsem. Seveda je to ugodnejša cena od izdelkov, ki jih lahko kupite v tradicionalnih trgovinah. Naša ponudba je sama po sebi jamstvo: v trgovino lahko postavimo samo visoko kakovostne izdelke, tako da naših strank ne moremo presenetiti.

 

Kako dolgo smo prišli in kam gremo?

     

        2006ustanovili smo našo prvo spletno trgovino na Madžarskem. Zamisel spletne trgovine je posledica Dezika, boksarskega psička.

·         2009 - razvoj domače e-trgovine na tem področju je bil eksploziven, v kratkem pa je več kot 40 spletnih trgovin začelo prodajati svoje izdelke lastnikom hišnih ljubljenčkov. Vendar pa je Webkutya.hu kmalu lahko vzpenjal iz številnih spletnih trgovin in leta 2009 postal vodilni na trgu!

·         2013 - oddelek za mačke je postal vse bolj vključen v naš promet in novice naše spletne trgovine so presegle naše meje: prejel smo številne poizvedbe sosednjih držav o tem, ali tam lahko dostavimo. Kot rezultat, od leta 2013 delamo pod imenom Petissimo: Petissimo ni samo pes, ampak tudi specialist za izdelke za mačke! Letos smo odprli prvo tujo spletno trgovino - Romunijo.

·         2014 – Avtrija.

·         2016 – Nemčija

·         2017dejavnosti smo začeli v dveh državah: v Sloveniji in na Hrvaškem.

·         2018 – odprli smo našo spletno trgovino na Slovaškem.

 

Zakaj nas kupci izberejo?


Z izjemno storitvijo za stranke lahko hitro in zanesljivo ter osebno služimo našim strankam iz našega skladišča.

Naše vrednosti:

          distribucija visoko kakovostnih izdelkov

          ugodne cene

          široka ponudba

          hitra in natančna dostava

          storitev za stranke

Kakšne priznanje smo prejeli?

Z enakim veseljem in navdušenjem delamo z začetki, vendar imamo več kot 10 let izkušenj in več kot 20.000 rednih kupcev za našimi spletnimi trgovinami.

Prepoznavanje kupcev je potrjeno tudi z 98% pozitivnimi povratnimi informacijami strank.

Zaradi uspešnih dejavnosti naše matične družbe smo v zadnjih letih prejeli naslednje nagrade:

          Na tekmovanju Trgovina držav 2016 smo v kategoriji Hobi in potrebščine dobili 2 nagrade kakovosti in priljubljenosti. To nagrado smo podelili na podlagi glasovanja in ocene naših kupcev, zato smo zelo ponosni na ekipo Petissimo.

      Spletni trgovec leta 2016, kategorija Mala in srednje velika podjetja 5. mesto

          Na tekmovanju Trgovina držav 2017 smo v kategoriji Hobi in potrebščine dobili 2 nagrade kakovosti in priljubljenosti. To nagrado smo podelili na podlagi glasovanja in ocene naših kupcev, zato smo zelo ponosni na ekipo Petissimo.

   Spletni trgovec leta 2017, kategorija Mala in srednje velika podjetja 2. mesto

 

Katere izdelke nudimo?

Nenehno razširjamo paleto izdelkov, ki trenutno ponujajo skoraj 8000 premijskih hran, dodatkov in oprem. Poleg suhih in mokrih hran in poslastic, smo na voljo našim strankam z vrsto prehranskih dodatkov, prehrambenih dodatkov, opreme in igrač ter izdelkov za nego.

Katere znamke prodajamo?

Trenutno nudimo našim strankam celotno paleto skoraj 120 blagovnih znamk, vključno z:
Royal Canin, Brit, Josera, Happy Dog/Cat, Foresto, Acana, Royal Canin Veterinary, Hill's

Trixie, Eukanuba, Glyco-Flex®, Orijen, Belcando, Frontline, Drontal®, Fit Active, Trovet, Advantix, Scalibor, K9, GF 600, Animonda, Vetri-DMG, Exspot, Kiltix, Julius-K9, Pro Plan

Flatazor, Fypryst, Dog Chow, GIMPET, Chicopee, Profine, Camon, Ecopet, Kennels', N&D

 

 Mednarodne strani:

-          petissimo.hu

-          petissimo.ro

-          petissimo.at

-          petissimo.de

-          petissimo.si

-          petissimo.hr

-          petissimo.sk

V primeru kakršne koli vprašanj, idej, predlogov obrnite se na nas, naši sodelavci vam bodo z veseljem pomagali! Tukaj najdete našo dosegljivost > 

Z lepimi pozdravi,

Ekipa Petissimo