Avtorske pravice

Avtorske pravice

Lastništvo informacij

Izjavljamo, da Petissimo.si - in njegovi pratnerji - posedujejo informacije na naši strani. Vsebine ter razvoj strani Petissimo.si ščitijo mednarodni in madžarski zakonodaje. Naši bralci na spletu prostovoljno lahko berejo vse informacije, ki se pojavljajo na naši strani, kar za kasnejši ogled in za namen razlag lahko prenesete ali shranite na svoj računalnik, prijateljem, sorodnikom, znancem prostovoljno lahko prikažeze kakršnekoli informacije, vse lahko natisnete in uporabite. Prepovedana je odstraniti pravne in lastniške informacije na prebrskani in preneseni strani, oziroma informacije v zvezi morebitnem patentu, prav tako je prepovedana prodaja informacij o nas (ne samo o straneh našega spleta), spremeniti v kakršni koli obliko ter jih objaviti. Vse pravice zadržane glede objavljenega gradiva, če je potrebno ga uveljavimo tudi na sodišču.

Zaščitne blagovne znamke, zaščitna imena

Na naši strani obiskovalci se pogosto srečajo z zaščitnim imenom izdelkov. Ta imena so registrirana, so izključna v last podjetja, oziroma v vsakem primeru - brez posebne omembe - se štejejo za balgovne zmanke registriranega podjetja. Za uporabo naših blagovnih znamk morate vsakem primeru zaprositi našo pisno soglasje. Naša registrirana imena in domene nihče ne more uporabljati za poslovne namene, oziroma za zavajanje drugih ter osramotiti Petissimo.si. 

Sklicevanje na Petissimo.si

Ponavadi smo veseli tega, če bo kdo na svoji spletni strani odložil spletno sklicevanje Petissimo.hu, ampak v tem primeru, če želi kdo strani Petissimo.si-ja, ali kakeri koli del svoje spletne strani kot okvir aplikacij - kot del svojih straneh - ga želi zagnati, potem mora zaprositi za našo dovoljenje. Oddaljamo se primerih nezakonitega upravljanja spletnega sklicevanje, ki kažejo na nas, kot na primer nespodobne vsebine, ter če o nekomu dajejo žaljiva vsebine na spletno stran. Ukrepamo proti uporabi sklicevanja na nas, ki škodi ugledu in interesu Petissimo.si-ja.

Računalniški programi in aplikacije

Na naših straneh, v nekaterih primerih programske opreme oziroma njihove opise nudimo za prenos. Te so v vsakem priemeru izdelki Petissimo.si-ja, oziroma licenca izdelkov je v lasti podjetja. Zagotavljanje možnosti za prenos nikoli ne pomeni prenos lastninskih pravic. Oseba za prenos programov in dokumentov v okviru dovoljenj, v vsakem primeru uporablja lahko samo aplikacijo od znotraj svojih pravic. Opozarjamo naše Bralce, da so pravni pogoji za posamezne izdelke vedno priloženi in menimo, da je nesprejemljivo ta trditev, da se nekdo ne zaveda teh da jih ni prebral. V vsakem primeru je prepovedana dešifriranje in sprememba prenešenih izdelkov ter dokumentov, oziroma njihova uporaba za kakršnakoli namen, ne glede na pogoji licence.