Frontline Spray250 ml100 mlFrontline SprayAkcijaže za
-20%

Frontline Spray

Za pse in mačke. Pred sesanjem krvi uničuje klopi in bolhe. Uporaba je hitra, enostavna, udobna in varna. Učinkovina fipronil je živčni strup proti specifičnim parazitom; psom, mačkam in človeku pa je nenevarna.

podrobni opis izdelka
Pred nosečnostjo, po nosečnosti
Bruto cena: od 20.49 od 16.40
Ocena: 4.7 / 348 Prikaži vse ocene (0)
-20 %Frontline Spray 250 ml

Frontline Spray 250 ml

250 ml
Cena: 34.29 (0.14 / ml) Cena v akciji: 27.44 (0.11 / ml)
0.28 točke zvestobe
Dostava: 2 delovnih dni?
Cena dostave: tabela s cenami?
kos: V košarico
Na zalogi
-20 %Frontline Spray 100 ml

Frontline Spray 100 ml

100 ml
Cena: 20.49 (0.20 / ml) Cena v akciji: 16.40 (0.16 / ml)
0.17 točke zvestobe
Dostava: 2 delovnih dni?
Cena dostave: tabela s cenami?
kos: V košarico
Na zalogi
Opis izdelka

Za pse in mačke. Pred sesanjem krvi uničuje klopi in bolhe. Uporaba je hitra, enostavna, udobna in varna. Učinkovina fipronil je živčni strup proti specifičnim parazitom; psom, mačkam in človeku pa je nenevarna.

Učinkovina FRONTLINE-a je fipronil, ki spada k najnovejši generaciji insekticidov; takoj in neusmiljeno uničuje bolhe, klopi in druge členonožne ektoparazite ki se zadržujejo na površini kože. Način učinkovanja FRONTLINE je specifičen glede na členonožce. Vretenčarjem – ljudem in našim ljubljencem – je popolnoma neškodljiv. Fipronil je kontaktni strup – ektoparaziti so uničeni takrat, ko pridejo z njimi v stik.
SESTAVA: 0,24 G fipronil/100 ml
UPORABA: Za uporabo na mačkah in psih pri invaziji bolh in klopi.
NAČIN UPORABE:

Zunanja, s pršenjem. Pripravek razpršimo na celotno površino telesa, stekleničko držimo stran od živali pb.10-20 cm. Pršimo v nasprotni smeri naravnega rasta dlak; pri tem pazimo, da pokrijemo celotno dlakavo površino, torej pripravek mora popolnoma prežemati dlako. Tako pripravek predre skozi kožo. Pustimo, da se žival posuši brez brisanja. Pred in po terapiji se 2 dni izogibamo kopanju s šamponom. Odštevši to obdobje različni vremenski vplivi (dež, sevanje sonca) oziroma umivanje ne vplivata bistveno na čas učinkovanja.

DOZIRANJE: Za kratkodlake živali: 3 ml/kg telesne mase. Za dolgodlačne živali: 6 ml/kg telsne mase. Iz stekleničke 100 ml je ustreza eno pršenja količini 0,5 ml, kar je v primeru kratkodlačne živali 6,v primeru dolgodlačne pa 12 pršenj. Vsebina 100 ml stekleničke je dovolj za 4-kratno zdravljenje 8 kg, kratkodlakega psa, oziroma za 8 zdravljenj 4 kg težke kratkodlake mačke.

Eno pršenje iz stekleničke 250 ml ustreza količini 1,5 ml; v primeru kratkodlake živali je potrebno računati 2, v primeru dolgodlake pa 4 pršenja. Vsebina stekleničke 250 ml je dovolj za 4x tretiranje 20 kg težke, kratkodlake živali. Ena uporaba pri posameznem psu nudi zaščito 2-3 mesece proti bolham in 1 meseca proti klopem. Lahko se varno uporablja pri 2 dni starih pasjih mladičkih in brejih ter doječih psicah. Lahko se varno uporablja pri 2 dni starih mačjih mladičkih in brejih ter doječih mačkah.
OPOZORILO:

Pazimo, da ne pršimo v oči.

Med nanašanjem je potrebno nositi rokavice.

Po uporabi je priporočeno umivanje rok.

Uporabljajmo v dobro prezračenih prostorih.

Med uporabo ne jejmo, pijmo ali kadimo.

Preprečimo dostop otrokom.

Ne uporabljajmo pri odprtem ognju ali vročih predmetih.

Pripravek ne sme bit pod vplivom temperature nad 50°C

Katerikoli Frontline izdelek je prepovedano uporabljati na zajcih, ker lahko povzroča hude stranske posledice in celo pogin.

 

POSVETUJTE SE Z VETERINARJEM!
Proizvaja: MERIAL S.A.S.

MNENJA KUPCEV