Hill's Science Plan Adult Small & Miniature Sensitive Stomach & Skin suha pasja hrana je popolnoma uravnotežena prehrana za podporo imunskemu sistemu psov majhnih pasem. Zasnovan za pomoč zdravi koži in / ali nežni prebavi.
Predlogi za prijave:
Zmerno aktivni pri majhnih in pritlikavih psih med 1. in 6. letom starosti.
Ni priporočljivo:
Za mačke.
Za mladičke.
Za breje in doječe psice. Med nosečnostjo in dojenjem je treba psicam dajati Science Plan Puppy Small & Miniature hrano.
Ključne značilnosti |
Ključne prednosti |
|
beljakovine |
Izjemna, kontrolirana kakovost |
Zagotavlja idealno ravnovesje za dobro zdravje. |
Omega-3 maščobne kisline |
Ugledne |
Zdrava koža in plašč. |
Priboljški |
Mini |
Posebej zasnovani manjši ugrizi vašega malega psa. |
Prebavljivost |
Ugledna |
Poveča absorpcijo. |
Privlačnost |
Ugledna |
Izboljša sprejemanje. |
Izboljšana antioksidativna formula |
Dodano visoko vsebnost antioksidantov |
Nevtralizira proste radikale in podpira razvoj zdravega imunskega sistema. |
Sestavine:
Piščančje in puranje meso (piščančje 33%, perutninsko meso 50% skupaj), koruza, pšenica, lomljen riž, živalska maščoba, rastlinsko olje, sojino olje, minerali, laneno olje, stisnjen paradižnik, celulozna celuloza, stisnjeno grozdje, špinačna praška, vitamini, elementi v sledovih, tavrin in beta-karoten. Konzervirano mešano s tokoferoli in citronsko kislino.
Povprečna vsebnost hranil:
Baker - 12,61 mg / kg
Cink - 195,65 mg / kg
vitamin A - 10354 ie / kg
vitamin D - 798 ie / kg
vitamin E - 750 mg / kg
vitamin C - 114 mg / kg
Beta-karoten - 1,6 mg / kg
Energetska vsebnost - 407 kcal / 100 g
Presnovna energija - 1701 kJ / 100 g
Opis vsebine | Količina |
Surove beljakovine | 25,10 % |
Maščoba | 16,10 % |
Ogljikov hidrat | 51,80 % |
Vlaken | 1,40 % |
Kalcij | 0,88 % |
Fosfor | 0,75 % |
Natrij | 0,33 % |
Kalij | 0,75 % |
Magnezij | 0,09% |
Omega-3 | 0,62 % |
Omega-6 | 3.95 % |
Teža | Vzdrževanje teže |
0-1 kg | 25-35g g |
1-2 kg | 40-60g g |
2-3 kg | 55-80g g |
3-4 kg | 70-100g g |
4-5 kg | 85-115g g |
5-7.5 kg | 115-155g g |