Spoštovani kupci! Obveščamo vas, da 19.08.2019 in 20.08.2019 naš klicni center ne bo dosegljiv. Če imate kakršnokoli vprašanje, potem nam pišite na info@petissimo.si ali se obrnite na nas na FB strani. Hvala za razumevanje!

Dodatne storitve na Petissimo-ju

Petissimo ni samo preprosta spletna trgovina. Poskušali bomo dati nasvete in koristne storitve pri pravilni in prijetni drži hišnih živali. Spodaj si lahko preberete o tej storitvah! V primeru, če imate kakršne koli vprašanje glede tega, obrnite se na nas!

Obvestilo o zmanjkanju


Sigurno se je že vam tudi zgodilo to, da ste pri zadnjem odmerku opazili, da bo zmanjkala hrana vašega psa? Kako problematično je tečt naokoli in če je potrebno po precej višji ceni nabaviti običajne prigrizke? S storitvijo "Obvestilo o zmanjkanju" vam želimo pomagati. Vi lahko nastavite, od kdaj, v kakšnem časovnem intervalu in kašen izdelek želite kupiti po tem, kako hitro ga poje vaš ljubljenček. Mi vam pravočasno pošljemo obvestilo in s pomočjo tega, s pritiskom na gumb jih lahko tudi kupite. 

Kako deluje?

  1. Vstopite na stran z vašim e-mail naslovom in geslom. V primeru, če še niste registrirani, potem se registrirajte na strani.
  2. Poiščite tiste izdelke v trgovini, o katerih želite prejeti obvestila. Zraven vsakega izdelka (embalaže) najdete gumb , s katerim lahko date med priljubljene. Priložite si vsaki izdelek med priljubljenim, o katerih želite prejeti obvestila.
  3. Na dnu strani najdete črto profila, vstopite v meni Priljubljene.
  4. Sledite pomoči in ustvarite svoj števec, ali več števcev, tako več ne potrebujete naročiti v zadnjem trenutku!