Petissimo!

Podjetje Petissimo je leta 2006 nastalo z namenom, da bi kakovostna pasja hrana bila dostopna vsem in sicer po veliko ugodnejših cenah, kot v običajnih trgovinah. Stroga in enotna poslovna politika se je pokazala za uspešno. Spletna trgovina je kmalu postala vodilna v spletni prodaji vrhunske hrane za male živali.

Naša izbira je vse bogatejša, strankam trenutno ponujamo blizu 40 blagovnih znamk: tako lastniki kužkov, kot ljubitelji muc lahko izbirajo med konzervami in suho hrano, prigrizki in hrano za posebne potrebe ter različno opremo za svoje ljubljenčke.  Čas dostave se sicer lahko razlikuje za posamezne izdelke, vendar večino blaga dostavljamo v roku 2-3 delovnih dni. Vemo, da nihče ne mara iz trgovine "domov vleči" 15 kg hrane. V sodelovanju kurirsko službo GLS bomo ta problem rešili tudi v primeru 20 kilogramske vreče. 

Petissimo

Naša ponudba je sama po sebi jamstvo: brez neprijetnih presenečenj, saj so v trgovini vsi izdelki odlične kakovosti.  Večina izdelkov je na zalogi in se odpremi na dan naročila.

V primeru  morebitnih vprašanj, idej, predlogov se obrnite na nas, naši sodelavci vam bodo z veseljem pomagali!  Naša dosegljivost >

Lep pozdrav:

Ekipa Petissimo